1. aug. 2013

Sommerferie 2013 - Kvols

Kvols - jo den er god nok! Der er et sted i Danmark som hedder Kvols... Det er heeeeelt nede i bunden af Skive Fjord - og der bor Onkel Henning (aka Henning Elving). Philip ELSKER at besøge Henning, for i Kvols får man nogle oplevelser som man ikke får andre steder! Sidste år fik han lov til at hjælpe med at lave nogle afstøbninger til bronze-skulpture, så han var spændt på hvad Henning havde gang i ude i værkstedet. Vi brugte nu det meste af tiden på at hygge på den dejlige terresse bag det lille stråtækte hus:
Hunden var gæst sammen med nogle andre menneske-gæster og Olivia og Fie blev hurtigt gode venner (kun hjulpet lidt på vej af en pose med hundeguf som jeg havde liggende i bilen...)
Når man besøger Kvols skal man ogå huske at besøge Elsebeth - det er svært at forstå at det allerede er 1½ år siden hun holdt op med at trække vejret. Hun ligger smukt ved Kvols kirke og har fået en helt UNIK gravsten - nemlig en skulptur lavet til hende af Henning. Olivia vadede ind på gravstedet, plukkede små røde bær og lagde dem på gravstenen, men på en eller anden måde var det bare helt ok. Gravstenen har også fået en QR kode som leder hen til en masse skønne billeder af Elsebeth på youtube.
En anden ting man SKAL når man er i Kvols er at udnytte fjorden - sidste år var vi ude i en lille jolle med elektrisk motor - men i år havde vi jo kajakkerne med på taget:
Det gik op for Olivia at bådebroen var en flydebro og derfor vippede - så hun holdt GODT FAST indtil hun blev lidt modigere og helt godt blev det først da hun fik sin redningsvest på og fik lært at ligge på maven på broen:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...