6. aug. 2013

Sommerferie 2013 - Fredericia

Fredericia - der har jeg været MEGET det sidste halve år pga. arbejdet. Og jeg var blevet lidt nysgerrig på byen, jeg fornemmede vel at den kunne være spændende, selvom jeg kun havde set hospitalet, broen og et par cafér. Derfor tog vi 3 dage på campingpladsen på Trelde Nes. Igen i en hytte. Desværre slet ikke så fed en hytte som den på Djursland, men ok. Campingpladsen ligger ved en høj skrænt, så hvis vi skulle have kajakkerne i vandet, så skulle vi køre et lille stykke, men det blæste for meget til at det blev aktuelt. Tilgengæld var der "vandland" på campingpladsen og Philip fik en god ven, Sander og så var successen hjemme.

Vi brugte en dag på at udforske Fredericia - gik hele vejen rundt om centrum på volden og havnen. Det er en virkelig god gåtur med massere af oplevelser: At komme tæt på det store raffinaderi, naturen, fæstningsanlæget, en fælles have nede ved havnen, vilde gynger i gamle træer og den sejeste motions-sti - vi sluttede på stranden tæt ved hospitalet hvor vi havde parkeret. Philip benyttede chancen til at bade :
Dagen efter mødtes vi med et hold gode venner og deres to drenge i Madsby legepark. Vi har været der før - senest for 2 år siden og det er godt nok blevet en del slidt siden da. Især tarzanbanen og de mange små køretøjer trænger til en kærlig hånd. Men det er stadig et af de absolut bedste GRATIS tilbud til børnefamilier. Philip knoklede som vanligt rundt på tarzanbanen. Alle 4 unger fik kravlet i "kaningangene", hilst på alle dyrene, rutsjet en masse og kørt på cykler/biler:Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...