26. aug. 2013

Kjole

Olivia har fået en ny kjole - mønster fra Ottobre og jersey fra Stofogstil. Super mønster (efter et par små tilretninger) - må sy flere:

9 kommentarer:

 1. Ihh, jeg er så vild med det stof. Tror snart jeg må ud og have et par meter til niecens julegave :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, glemte at spørge til mønstret - hvilket Ottobre?

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  3. Et PAR meter - det bliver dyrt! Den her kjole kan sys af 40 cm i størrelse 98....

   Slet
  4. Super, tak for svar - hahaha, så har jeg da stof til de næste mange års gaver :)

   Slet
 2. Kan man virkelig lave den med så lidt stof, fedt. Jeg har også kigget på det stof plus lidt flere men det bliver jo dyrt, jeg kan ikk købe mindre end 3 meter af hver. (Dårlig vane og hader at løbe tør for lækkert stof ikk at det sker.. hehe)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, i den lille størelse skal man bare have højden af den højeste mønster del. De to skørt-stykker, bagstykke, forstykker og ærmer kan alle være ved siden af hinanden i stoffets bredde - så hvis ærmerne er højeste mønsterdel.... så er det den længde stof man skal have. Jeg køber aldrig 3 meter af andet end basis varer (sort denim f.eks.) for jeg har virkelig ikke plads i skabet og det er også aaaaaalt for dyrt med de dyre jerseyer.

   Slet
  2. dyrt åh jo... derfor jeg ikk tør. jeg plejer at lave lidt til begge mine piger og måske noget der sælges, ellers gemmes det til jeg får en anden tosset ide og det trods jeg bestemt ikk har plads til det på hylderne. Manden har snakket om han vist bliver nød til at sætte en hylde mere op :D

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...