14. aug. 2013

Så har hun klippet igen

Endnu engang har jeg brugt en aften med saksen i hånden - så nu ved jeg hvad jeg skal sy den næste måneds-tid:
Her er to par lommer (bukserne er ikke klippet, men jeg ved lige præsist hvordan de skal se ud....), 2 par knickers, et par shorts, 1 t-shirt og en tanktop til Philip, 2 kjoler (i nye mønstre som også blev aftegnet på klippe aftenen) og 5 t-shirts til Olivia, 2 t-shirts til vores venners to drenge....og endelig de to Solaris t-shirts til ungerne som jeg har skulle sy i laaaaaang tid.

6 kommentarer:

 1. Hold da op en stak... Der er lidt at gå igang med. Det bliver dejligt med lidt nyt. Rigtig god fornøjelse.

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det blev en pæn stak - effektiv aften!

   Slet
 2. Åh jeg er helt misundelig! Jeg synes ikke rigtig jeg når så meget kreativt som jeg gerne vil. Måske skulle jeg gøre som dig og klippe en hel stak - det motiverer og så er det nemmere at gå til og fra symaskinen. Nu har jeg fulgt med herinde et stykke tid og du får jo virkelig noget igennem maskinen, når først du har klippet det:-) Glæder mig til at se det.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Se sådan har jeg jo også haft det i flere måneder, men jeg fandt ud af de store pre-klippede-lige-klar-til-at-sy-bunker gjorde at jeg fik kreativiteten eler sytiden tilbage i hverdagen. Så jeg fortsætter med at klippe en bunke en gang imellem.

   Slet
 3. hold op du har været produktiv - og jeg som synes jeg nåede meget igår :D
  Her står den også på klipning, dog af små pusletasker der skal i webshoppen når de er færdige. Men måske man skulle klippe lidt andet samtidig - så er det hurtigt at få det syet når alt forarbejdet er gjort :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig, ja. Forarbejdet - jeg HADER at tegne mønstre! Men når det er tegnet og klippet, så er resten dejligt afstressende. Men jeg skal have variation i sådan en bunke - går ganske enkelt kold hvis der er for meget ens.

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...