4. aug. 2013

Sommerferie 2012 - Silkeborg/Aqua

Vi tog et smut forbi Silkeborg fordi vi aldrig rigtigt har besøgt byen og fordi vi ville opleve Aqua. Aqua er et færskvands akvarium som også har de dyr som lever omkrig færskvand - altså bæver, odder, mink, stork og en masse andre dyr.
Hoved-attraktionen er deres oddere Hubert og Olivia.... Vores Olivia syntes det var såååååå sjovt at odderen også hed Olivia:
Efter at have oplevet alle dyrene endte vi (og alle de andre børnefamilier) på den store fede anderledes legeplads med vand-tema. Philip var HELT SOLGT og fik lov til at smide det meste af tøjet og plaske rundt som alle de andre:
Hvis man tager madpakker med eller køber mad i cafeen, så er der underholdning til en hel dag - både med dyr og legeplads. VI faldt i slushicen som var økologisk og med hyldeblomst/jordbær/blåbær-smag:
Det er helt klart ikke sidste gang vi skal besøge Aqua. Vi overnattede på det tilhørende konferencecenter/hotel på et familieværelse med kæmpe badekar på badeværelset = ren luksus for børn som kun har en bruser derhjemme. Jeg tænker at stedet også sagtens kune bruges til en gang teambuilding på arbejdet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...