4. aug. 2013

Mere stofbytte leg

Netop hjemvendt fra en uge i Baljebo var min postkasse nærmest propfuld da jeg kom hjem. 2 stof-bytte-legs-pakker lå og ventede på mig. DEJLIGT! Det er så spændende at få sådan nogle pakker man ikke ved hvad der er i. Den første jeg åbnede:
Pakken er fra Gitte med bloggen Tanker fra Anker. Jeg havde sagt at jeg ikke er så vild med brunt og det havde Gitte taget meget seriøst - der er liiiiiidt brunt (så lidt at det slet ikke gør noget) i det skønne stof med grøn/blå grafisk print og derfor havde hun sendt en hel pakke rema stof med til mig. TUSINDE tak, men virkelig alt for meget (men jeg er sikker på at Olivia får sommertøj af det enten i år eller til næste år). De to andre stykker stof er såååå fine og jeg tror at der står dukketøj på dem.
Gitte havde ønsket sig blåt stof til et tæppe til sønnen og jeg havde kæphøjt sagt at så blev det blåt stof.... men da jeg så stod og rodede i skabet gik det op for mig at jeg virkelig ikke havde ret meget blåt, så derfor blev pakken sammensat af hvad jeg havde som jeg syntes måske kunne være fint til et drengetæppe - nemlig blyanter, dinoer og det ydre rum. Dragerne var en stump af en darling som har ligget i skabet i flere år og som nu kommer til en anden lille dreng som forhåbenligt også kommer til at syntes at drager er seje. De sidste to stumper er meget små og fra den store flagranke som jeg lavede da Robin blev 40 år.

Den anden pakke jeg åbnede var fra Linda med bloggen Boldreels Kreative Hjørne. Linda har valgt at køre legen videre på hendes blog - SEJT!
Jeg er fuldstændig vild med stykket med papagøjer - og lige præcist stjerner på ORANGE baggrund manglede i samlingende af stjerne stof. Uglerne er helt skønne (Olivia er enig og har kaapret stoffet) og de sidste to er nogle som jeg aldrig har set før og jeg tror at der står dukketøj på dem - de er så fine og relativt små-mønstrede. Fantastisk pakke - tusinde tak.
Der var ingen ønsker fra Linda, så jeg måtte vælge fra lageret uden begrænsninger (det er faktisk svært) og her er hvad det blev til: Ugler som jeg lige har købt hos Stofogstil i Malmø (købte et mega stort stykke på restebordet og har selv planer om noget til Olivia i stoffet), fisk i et absolut fantastisk print (har brugt fiskene på en nederdel til mig selv), efterårsblade (en rest fra foeret  i Olivias sleebee) og to ureele bidder med henholdsvist sommerfulge (købt til applikationer på en lille piges mulepose) og frøer (brugt som foer i en mulepose til min svigerinde).
Den sidste som kom med i legen er Katrine AKA gugge som jeg bare lige skal have en adresse på så ryger der et brev med stof afsted.

1 kommentar:

  1. Dejligt at du kunne lide det! Glæder mig til at hvad du finder på med det :-)

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...