2. aug. 2013

Sommerferie 2013 - Mønsted Kalkgruber

Vi var i Mønsted Kalkgruber for to år siden - Philip brød sig virkeligt ikke om det....en slags klaustrofobi, tror jeg. I år tog vi derhen igen - for at se om alderen havde gjort det lettere for Philip men også fordi de havde fået det lille tog til at køre fra kalkværket til minen.
Hjelmene er frivillige og efter at Olivia havde prøvet et par stykker, så blev hun fri - de var jo kæmpe store til hende. Vi kørte med toget ind i minen og havde husket jakker og varme trøjer, for der er sørme koldt derinde. 8 grader året rundt:

Philip havde det fint så længe vi sad i toget, men da vi gik en lille tur rundt derinde var han ikke meget værd og det selvom der kører store lastbiler inde i minen for at hente grubeost ud fra Arlas lager. Vi tog det næste tog ud og for Philip var det langt mere interressant at gå rundt ovenpå minen og få forklaret udluftningskanaler og jordfaldshuller. Mens Robin og Philip klarede den del af geologien gik Olivia og jeg en lang tur og plukkede blomster:
Sidst men ikke mindst - udstillingen i det gamle kalkværk. Der er fuldt af stejle trapper og et er en fest for Philip som tæskede rundt. Robin tog det liiiidt mere afslappet eftersom Olivia ville sidde på armen:
Vi sluttede besøget med pølsehorn, rigtigt gode sandwiches og kolde øl fra Hancock - super udflugt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...