31. jul. 2013

Sommerferie 2013 - Verdenskortet

På vej fra farfar til Onkel Henning kørte vi forbi Verdenskortet i Klejtrup Sø. Det er et sted Robin husker at have besøgt da han gik i folkeskolen i den lille by Dalby Ovre. Verdenskortet er bygget som små øer og man kan hoppe fra land til land - glimrende geografi-time:
Hvis vi havde haft madpakker med (istedet for at tømme farfars køleskab) så havde vi sikkert godt kunnet bruge en ½ dag der, men nu blev det kun til et par timer. Der er også klappe geder, kigge-på-grise og kigge-på-kaniner, legeplads (hoppepude) og forskellige "biler" man kan køre rindt i. Det største hit var nogle "opvaske-baljer" som man kunne ro rundt i - Olivia blev trukket rundt:
Helt sikkert hyggeligt sted - som mindede lidt om Lillalandet aka Nils Holgersens verden som vi besøgte for to år siden, bare i mindre format. Der kan vi godt finde på at tage hen igen - måske for at grille, eller holde fødselsdag. Jeg havde bare ikke lige regnet med at jeg skulle tilbage igen allerede dagen efter - men sådan må det jo være, når man er et distret fjols og glemmer pusletasken på en bænk ud for Australien....

2 kommentarer:

  1. Sikke et fint sted - det vil jeg have i tankerne når jeg skal på de kanter :)

    SvarSlet
  2. det var da kreativt og sikkert også lærerigt for børn (og folk med dårlig stedsans, hihi)

    Hilsen
    Rikke

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...