30. jul. 2013

Sommerferie 2013 - Østre Hurup

Farfar har sommerhus tæt på Østre Hurup - i vandkanten og han har også kajakker (vi kalder dem for Bilka-baljer, eftesom det er nogle brede stabile nogen købt i Bilka) som er gode til at have mindre børn med ud i og Olivia fik derfor en tur sammen med mig. Robin og Philip tog deres egne kajakker som var spændt fast på taget af bilen. Lige ud for sommerhuset er der en sandrevle, så vandet mellem stranden og revlen er helt stille og roligt og man kan på ingen måde drive til havs - super begynder farvand!
Det er Philips første kajak. Vi havde hentet den et par uger før i Præstø hos Roneklint Kajakcenter. Markedet for børnekajakker efterlader en del at ønske - der findes virkelig ikke ret mange muligheder, men vi har valgt helt rigtigt med den lille seafighter. Billedet her er fra Philips anden tur i kajakken - og han er SÅÅÅÅÅ SEJ! Mor er STOLT! Han håndterer den så fint og er god til at få fart i den.
På det her billede er han ude at ro med farfar i en Bilka-balje og mig i Robins Reval - den er sådan liiidt til den store side for en roer med min højde (eller rettere "lavde") men eftersom Robin ikke kan pakke benene ned i min Reval Mini, så var det den store der kom med på ferie. Revallerne er forresten dejligt livlige og hurtige at ro - vi holder utroligt meget af dem! Men begynder kajakker er det ikke rigtig - ikke som Bilka-baljerne som enhver ville kunne ro.
Hos farfar må man spise morgenmad på køkkenbordet - og det udnyttede Olivia:
Og ungerne koksede til Traktor Tom på vores lille DVD afspiller - det havde været nogle hårde dage da vi var i Djurssommerland, så afslapning på terressen var helt på sin plads.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...