23. jul. 2013

Stof-bytte-leg

Der kører pt en stof-bytte-leg i kreaforum på babyxplore.dk... Jeg har fået min pakke i dag og sendt en afsted i går. Reglerne er 3 stykker stof af mindst 30*40 cm (så det passer med f.eks. et par lommer), men hvis man har mindre stykker som er fine, så må de gerne medsendes.
Jeg er rigtigt glad for det lysegrønne med små blomster på - det er rigtigt fint! Og de to andre skal jeg også nok få brugt!
Jeg gik måske lidt over gevind da jeg valgte de stoffer jeg ville sende afsted - men jeg skulle sende til én som jeg har sendt til i en anden leg og var sååååå nervøs for at skuffe... Det er en ureel rest flamingoer (Timeless Treasures selvfølgelig), en UFO (kjole klippet til Olivia i papegøje-stof (TT igen), et stykke edderkopper (har glemt om det er Kaufman eller Miller), et stykke koralrev (har glemt hvem der har designet det, men det er købt hos stofsalg.dk), en stribe babapapa fra et juniorbetræk jeg ofrede til fordel for et babytæppe engang og endelig et stykke PINK poblin med turkise prikker.

Legen fik mig til at tænke på og der var nogen i blogland som vil lege samme leg? Altså modtage 3 stykker stof (mindst 30*40 cm) fra mig og sende 3 stykker retur til mig? Hvis du har lyst så smid en kommentar med din email (husk at fortælle hvilke farver/motiver du helst ønsker dig og om det skal være fast bomuld eller jersey). De første 3 er med i legen.

12 kommentarer:

 1. Hihi fed leg, flotte ting du har fået, og dejlig gave du sender af sted.
  Dejlig side, har meldt mig som fast læser.
  hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal lige forstå om du vil være med i legen?

   Slet
  2. Hej igen.
   Lige i denne omgang springer jeg over, nu er det nemlig snart ferie tid...
   Kh.
   Karen

   Slet
 2. det er en sjov leg. Har sendt dig en mail og håber på at være med :-)

  SvarSlet
 3. Fed leg.. Den er jeg frisk på. :-) motiver, farver og stoffer er helt op til dig. Jeg har både dreng og pige.. Og andre sjove projekter :-) min mail er linda.boldreel@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så hermed også med - sender dig en mail i aften!

   Slet
  2. Tusind tak for en fin stofpakke... Den blev modtaget igår... Jeg lader legen kører videre på min blog og har lavet et indlæg og henvist til din :o)

   Posten er på vej med et stof-brev til dig.. :o)

   Slet
 4. Så er der altså stadig plads til en som vil lege med!

  SvarSlet
 5. Jeg vil meget gerne være med til at bytte! Farver osv må gerne være en overraskelse ;-)

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...