24. jun. 2014

Stockholm - Postmuseet

Sidste indlæg om vores oplevelser i Stockholm - og også den største og bedste overraskelse! I folderen til Stockholm kortet læse vi om et postmuseum. Det regnede og vi havde brug for et alternativ til den gåtur vi havde planlagt, så derfor tog vi på postmuseet. Eller det vil sige først stoppede vi ved det bolche-kogeri som ligger lige ved siden af....
Postmuseet var en virkelig god oplevelse og vi endte med at bruge en halv dag der! Der er postbiler, post-uniformer man kan klæde sig ud i, skrivemaskiner (vores børn kende jo kun til computere...), mulighed for at øve kaligrafi, lave sit eget post kort, løse koder, høre børn fortælle om at få og skrive breve og det at have pennevenner. Der er også en komplet samling over alle svenske frimærker nogensiden udgivet - mulighed for at finde frimærker fra forskellige lande og sætte dem i album.
Philip brugte laaaaaaaaaang tid på skrivemaskinerne. Skrev af en eller anden årsag på engelsk - mor er sgu stolt!
Og cafeen er et besøg hver i sig selv! En virkelig hyggelig gut (som titulerer sig selv som "madlaver") servere hjemmelavet svensk husmanskost og har en GIANTISK udbud af hovedsaglig Belgisk øl..... Vi spiste både frokost og "eftermiddags-kaffe" = øl og kage der. Gå IKKE glip af det her, hvis I kommer forbi Stockholm.

2 kommentarer:

 1. Dejligt at du ligger billeder op fra jeres tur, det er så hyggeligt at kigge med, og se byen fra en anden vinkel. Post museet i KBH, elsker vores unger, fordi de kan lave frimærker, lege osv. Så det var da en god anledning, for at komme til Stockholm, at vi skal se et svensk post museeum. Ser lige om manden min hopper på den ;O)
  Glæder mig til at se flere billeder fra jeres tur.
  God dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Alle billeder er i indlæggene fra de foregående dage. Stockholm er min ultimative favorit by - især når man også har børn med!

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...