12. jun. 2014

Pinsen i Baljebo

Endnu engang blev det til 3 dage i vores lille paradis. Blot stod den denne gang på hårdt arbejde. 1 æbletræ blev fældet (af Philip med en økse - bare fordi han gerne ville) - det skulle ned fordi det stod elendigt og var skudt fra under podestedet og derfor gav virkeligt ringe æbler. 1 kæmpe guldregn som var væltet i december-stormen og som lå i hegnet ind til den ene nabo (og lidt ud i hans indkørsel...) blev skåret op. Græsset blev klippet grundigt og haven trimmet med den store hækkeklipper. En masse brænde blev hugget og stablet.
De 2 store dronninge-buske (tror jeg nok at de hedder) var sprunget ud og gav lidt farve til alt det grønne:
Ind imellem det hårde arbejde (som jo faktisk er lidt skønt når man normalt er kontor/laboratorie-mennesker) blev der også tid til hygge - med et lille badebassin under parasollen ved legehuset, i hængekøjerne og ved fjorden. Vandstanden var så lav at vi rigtigt kunne undersøge bunden. Vi kiggede på sandorm, snegle og en død rødspætte - og Philip måtte 200 meter ud før vandet gik ham til navlen. Olivia havde fået nye badesko, så hun var i hopla og gik glad rundt over det hele - undtagen i vandet, som hun mente var for koldt. Måske har vi gjort hende lidt forvent med det varme vand i vildmarksbadet....Den ene regnbyge vi fik blev tilbragt i sofaen med tæpper, kiks og en film.
Der blev også tid til at lave gammeldags vanille-budding med jordbær, lege med Philips nye vandgevær = enhver 8 årig drengs aller vådeste drøm. Det kobles nemlig til haveslangen og løber derfor ALDRIG tør for vand... Weekenden sluttede med at vi påbegyndte et nyt projekt: En hængebro til børnejunglen. Men eftersom den ikke er færdig, må i nøjes med et billede fra design-fasen:
Vi glæder os til sommerferien hvor vi planlægger mange flere dage i Baljebo.


1 kommentar:

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...