19. jun. 2014

Stockholm: Skyview

Skyview har man gratis adgang til (1 tur) med Stockholmskortet. Derfor skulle det da prøves - også selvom det var regnvejr den dag vi var i den del af byen. Book tiden over telefon/internet eller vær forberedt på at få en tid, hvor man skal komme tilbage. Vi skulle vente i 40 minutter. MEN der ligger et indkøbscenter lige ved siden af, så vi hoppede ind og shoppede i Lindex...Kjole og t-shirt til Olivia og en hat (?!?) til Philip - han viser den frem sammen med det største tyggegummi nogensinde set - han kunne nærmest ikke have kuglen i munden:
Udsigten er som forventet - man kan se rigtigt meget af byen. Philip var fasineret. Olivia var bange for højden, så vi krammede hele turen, men da vi kom ned spurgte hun om hun måtte få en tur til - så helt slemt var det vist ikke.
Alt i alt en ok oplevelse - men jeg ville ikke sætte meget tid af til det, ikke prioritere det højt og nok ikke betale for det, hvis altså ikke det havde været incl i vores kort. Måske vi skal prøve igen en dag i højt solskin...


2 kommentarer:

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...