30. jun. 2014

100% afslapning

23 timer - det er nok til at komme HELT ned i gear i Baljbo. Vi har haft et af de sjældne besøg i Baljebo, med INTET på agendaen. INGENTING som SKULLE laves. Haven var i orden fra sidst vi var der og huset gider vi ikke gøre mere ved eftersom det alligevel rives ned til september. Vi har derfor slappet helt af - sat baren så lavt som muligt. Selv aftensmaden var på lavt niveau - grillede pølser med madpandekager til at vikle omkring istedet for pølsebrød. Tilbehøret var blot vandmelon og desserten is på pind (så er der ingen opvask...). Fantastisk!
Alligevel har jeg fået malet en stol (den var mørkeblå, nu er den lyseturkis), fået malet en bogkasse, Philip fik malet brædderne til hængebroen, vi var både i fjorden og i vildmarksbadet, fik spist slikkepinde og Olivia sov til middag i gyngen!
 
 Philip klatrede som altid i træerne og kom ned smurt ind i kirsebær - jeg troede ikke de var modne, men nogle af dem var. Der var nogle store grene som hang ud over indkørslen og planen var at de skulle ned til efteråret for at lastbilerne kan komme ind på grunden. Men vi savede dem ned og plukkede alle kirsebærene på grenene. Der er FØRSTE år vi har nået at få nogle bær, før fuglene havde ædt dem alle sammen. Er der nogen som har en fantastisk opskrift på kirsebærsovs? Philip mener nemlig at vi skal spise vores egen til jul...
Philip kæmpede en hård kamp for at lære Olivia at sippe...der er et stykke vej endnu. Hun havde mere succes med sæbeboblepistolen og så fandt hun på at bruge lege-brødkurven som sommerhat. Meget yndigt.
Det sidste vi nåede var at hænge en ny-indkøbt gynge op i det største af kirsebærtræerne. Den hænger i så lange reb at den også er sjov for os voksne...

Vi skal derop igen i aften - der er møde med arkitekten...Spændende!

2 kommentarer:

  1. Sikke skønne sommerbilleder, skønne børn - og skøn turkis farve! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Farven er jo lige dig :-) Den hedder Summer og er fra Dyrup.

      Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...