16. mar. 2014

Søndags sysler

I dag har jeg ryddet op i mit "Philip farvede" jersey...målet var at bruge de små stumper og de større stykker som har ligget på hylderne alt for længe. 17 klippede ting er det blevet til. Mest "små-ting" som underbuker, undertrøjer og t-shirts:
Det var faktisk er fed "øvelse" at tage et stykke stof ud af skabet og IKKE måtte lægge noget af det retur. Derfor er flere af tingene kombinationer af et mønstret stof og så noget "basis stof" som enten er ensfarvet eller f.eks. stribet.
Nu skal det farve sorteres så det som skal sys med samme farve tråd på overlockeren ligger sammen. Hvornår jeg er igennem bunken? Det ved jeg ikke, men det er heller ikke så vigtigt. Det hele er klippet lidt for stort, for han mangler intet pt.

4 kommentarer:

  1. Kender det kun alt for godt...stor tilfredsstillelse at bruge resterne. Til forår/sommer bliver det til shorts, boxershorts og undertrøjer. Til efterår/vinter er det huer, elefanthuer og igen boxershorts :-)

    SvarSlet
  2. God fornøjelse, det er så skønt t få brugt det der ligger i gemmerne og alle resterne, jeg er i gang med samme proces.
    Kh.
    Karen

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...