12. mar. 2014

Olivias værelse: Senge-krogen

Så er vi nået til sidste del af Olivias værelse - sengen.

Det er jo vores gæsteseng som skal stå der fordi der ikke er plads til den andre steder i huset og fordi den er svær at undværre. Jeg tænker at det som bonus nu bliver endnu mere hyggeligt og behageligt at læse godnathistorier - bare det ikke bliver FOR behageligt, så vi kommer til at snorke højere end Olivia.... Hakket sengen står i var der da vi flyttede ind for 8 år siden. Vi satte straks et skab op - og det har virkelig tjent os godt til opbevaring. Men nu måtte det ned for at det lille værelse både kunne rumme den store seng og plads til at lege.

Da vi fjernede skabet fik vi et seriøst opbevarings problem - der er nemlig hverken kælder eller loft i vores 60'er rækkehus.... Men den store hylde øverst oppe har løst lidt af problemet. Kasserne rummer tøj til begge børn som er for stort (både hjemmesyet og udsalgs fund) og en enkelt kasse med for småt tøj som venter på at komme videre til venner og familie.
Hylden har den virkning at "lofts-højden" i indhakket bliver sænket og at sove-krogen bliver mere hyggelig. Vi har afpasset højden så den passer til kasserne, men også så Olivias lysekrone (fundet i Fakta for et par år siden) kunne hænge der.

Den aaaaalt for store seng - den er blevet lidt mindre ved at lægge en foldemadras i fodenden (så har hun også en slå-kolbøtter-madras lige ved hånden) og den store lange pude kom frem igen og virker som sengehest. Jeg havde egentligt planer om at sy sådan et lagen med indbygget sengehest i form af en stor ½-rund skumgummi-ting i - men puden virker, så det springer vi over. Det sidste vi har gjort for at få sengen til at virke hyggelig er madrasserne langs væggen.
Sådan. Færdig slut. Olivias værelse er opdateret. Måske kan nogle af jer som også bor småt bruge et par af vores ideer? Eller har nogen ideer som er bedre?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...