11. mar. 2014

Olivias værelse: Reol-væggen

Når nu vi har nedlagt det kæmpe store skab som rummede vores samling af udklædningstøj (til voksne), et par flyttekasser med DUPLO, en masse både for stort og for småt tøj til ungerne og en masse andet, så måtte der alternativ opbevaring til. Vi har hverken kælder eller loft - og skuret på 9 kvm er PROPPET med værktøj, ski, kufferter, havenisser, maling, mere DUPLO og gammelt elektronik (som absolut skal gemmes for tænk nu hvis det engang kunne bruges igen.....kan I fornemme at det ikke er mit?). Derfor har vi valgt en funktionel men måske ikke så køn kombinations-løsning på Olivias værelse.

De 2 øverste hylder i hele reolen er mine.... Øverste hylde passer præcist med de små kasser som man får leveret kopi-papir i. Dem har jeg skrabet til mig igennem flere år og håber på at engang få tid/lyst til at pakke dem ind i  noget pænt tapet - men ligenu står de "naturel". De rummer julepynt, jule-lego og ungernes minder (altså det første sæt tøj, en fin tegning, den første dansk-bog osv).

Næst-øverste hylde - den med udelukkende hvide klodskasser - rummer krea-grej. Lynlåse, lapper, kantebånd, tekstilmaling osv.
Og resten af reolen er Olivias. Der er tøj i de hvide klodskasser, og skufferne i venstre side. Der er nemlig ikke plads til et klædeskab - og så længe hendes tøj ikke er så stort så fungere kasserne fint. De lilla og pink kasser er legetøj = dem må hun pille-rode i. Enten kan hun nå dem selv - evt. ved hjælp af sin skammel (malet IKEA-ting) eller bede om at få ned.
Hvor er så resten af de skabet rummede? Voksen udklædningen er proppet ind i skabet i bryggerset. Duploen er sat i skuret. En masse ting og tøj er givet væk - og de resterende kasser med for stort/småt tøj viser jeg løsningen på i morgen.

2 kommentarer:

  1. Sikke et arbejde. Ellas værelse rummer også alt for meget rod og for lidt Ella :(

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...