10. mar. 2014

Olivias værelse: Skrivebordet

Olivias lille værelse (som også er vores gæste-værelse) har været underlagt morens om-flytten og laven-om siden slutningen af januar... Sådan må det være, når man går igang uden egentligt at have tiden til det. Og fordi vi er blevet afbrudt af en masse planlagte og ikke planlagte events og ting som er gået i stykker og har krævet reparationer. Møg-irreterende at den sparsomme tid i weekender forsvinder på praktikaliteter....Men nu er vi nået i mål!
Værelset er ikke så stort (230 cm bredt og 260 cm langt). Døren sidder midt på den ene korte side og vinduet fylder HELE den anden korte side. På den ene langside havde vi bygget et stort indbygget skab da vi flyttede ind - det har vi så her 8 år efter revet ned igen, for at gøre værelset lidt større (men puuuhhhaaa, hvor skulle vi så gøre af alle de ting som var i skabet?).
Der er ikke plads til et rigtigt skrivebord på værelset, men en gammel ABC reol kan lige stå bagved døren. Reolen har så fået monteret 2 plader - en som skrivebord og en som bagplade til skrivebordet. Det smarte er at det er let at ændre højden på bordet - man hæver bare hylden og flytter bagpladen højere op
Bagpladen har fået malet kanterne og fået sat papir på (købt hos papirogtapet.dk). Så er lampe og opbevarings-stang fra IKEA blevet skruet fast i pladen (så fylder det ikke på det lille bord) og pladen skruet på reolen.

Hendes lille Hukit-stol passer perfekt til og hun nyder at kunne sidde og dimse med enten farver eller noget af hendes Sylvanian.

Mere tøse-værelse i morgen....

4 kommentarer:

  1. Super løsning - i kunne jo evt sætte en foldedør i (en i god kvalitet - her er det erfaringen der snakker :D ), hvis hun gerne vil ha døren til at stå åben, når hun sidder ved skrivebordet ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tja - det kunne man vel godt. Der er bare det problem at jeg VIRKELIG ikke bryder mig om foldedøre....

      Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...