11. dec. 2013

I aften er det juleaften...

....Nej, jeg er ikke blevet skør (ikke mere end normalt) men det føles virkelig som om det er juleaften i aften! Jeg skal mødes med de skønneste kvinder! De skønneste kreative kvinder! De er nogle rigtige krea-babes, er de! Og jeg GLÆDER MIG! Vi skal bytte julegaver - hjemmelavde julegaver! Jeg GLÆDER mig til at få en gave og jeg GLÆDER mig til at give en gave.
Jeg har syet i retro-stoffer...det gør jeg ellers aldrig. Jeg er ikke selv til stilen, men det er hende jeg skal begave. Derfor var jeg på jagt i en ex-kollegas gemmer og fik lov til at suge lidt retro stof op under neglene og kombineret med brun fleece og støvet grøn kantebånd er dette tæppe blevet til - åååhhhh jeg håber at jeg har ramt rigtigt og Trine kan lide det!
Det er syet i 15*15 tern - det var den størrelse som udnyttede retro-stumperne bedst. I får også lige et billede af tæppet foldet halvt ud - gulvets tilstand (læs mængden af duplo-togbane) tillader ikke et fuldt udfoldet tæppe...

Hun får også en dekoreret kop, lidt te og lidt guf. Ideen er at det er en mor-alene-i sofaen pakke. Kan vi ikke alle bruge sådan en?

8 kommentarer:

 1. Hvor lækkert!! Jeg elsker hjemmelavede julegaver!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også! Og når man ved at modtager også gør det, så vil man jo gerne lægge lidt ekstra kræfter i.

   Slet
 2. Hvis ikke hun bliver glad er hun da et skarn, for det er da en fed mor gave... Og så alene hjemme m fjernbetjeningen... Fedt!

  SvarSlet
 3. Sikke et skønt tæppe! :-)
  Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...