29. jul. 2012

Drenge toilettaske

Med alle de sommerferier og weekender hos de forskellige hold bedsteforældre havde Philip brug for noget lidt bedre en en frysepose til sin tandbørste osv. Jeg syede derfor hans første toilettaske. Det er en "box-model" syet i tekstilvoks-dug (stof2000) yderst og sort regntøjsstof (fordi det var det eneste jeg havde på lager som matchede.... Den er blevet virkelig god - og har en god størrelse. Måske skulle jeg også sy en til mig selv - for jeg rejser stadig med en frysepose.....

3 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Jeg sad selv og fandt syvejledninger til sådan en på Pinterest igår, så når der er indkøbt lynlåse vil jeg også igang!
  Er det dit eget mønster eller kan du anbefale en DIY?

  SvarSlet
 2. Den er rigtig fin og fedt med den orange kontrast =)

  Kig evt forbi og se min give away =)

  SvarSlet
 3. Jeg googlede bare "toilet purse DIY" og fandt en bunke som jeg godt kunne lide. Så har jeg taget lidt fra den ene og lidt fra den anden...men altså det er basalt set bare to stykker stof på 30*40 cm og en lynlås på 40 cm. Så "sandvicher" man lynlåsen mellem de to lag stof og syer hjørnerne - det kræver lidt omtanke hvis man ikke vil kunne se sømmene indvendigt....og det sidste hjørne i foret skal syes i hånden eftersom det bruges til at vende igennem.

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...