22. jul. 2012

Brødre myrebukser

Så blev de sidste to par lommer brugt - og det sidste af de 2 meter kraftig babyfløjl. Det er godt nok kedeligt at lave fire næsten identiske par bukser - det er nok derfor de sidste to par har ligget så længe uden at blive gjort færdige..... Det første par jeg syede var til Philip, det andet par til Emil - og nu er de sidste to par altså færdige og klar til at blive afleveret til Oskar og Isak i næste uge når vi kører over Fyn:
Det er rigtige efterårsbukser! Det er også drengens fødselsdagsgave men som jeg nævnte i går, har de fødselsdag om efteråret.... i år får de bare deres gave lidt tidligt.
De her bukser er forresten et rigtigt godt eksemplet på at hvis man holder øjnene åbne og køber stof på tilbud, så kan man lave virkeligt lækkert tøj i god kvalitet, meget billigt. Myrestoffet på lommerne var en rest til 8 kr. Babyfløjlen fik jeg 2 meter for 30 kroner på tilbud og så med lidt sort lagenlærred til tittekanter og lommefoer, snor til inden i tittekanterne og div. elastik så har hvert par bukser kostet under 20 kr. Det bedste er af stoffet er kraftigt og lækkert og ikke sådan lige bliver slidt i stykker af de aktive drenge.

1 kommentar:

  1. Hvor er de blevet gode de bukser... Og der er ikke noget bedre end når man finder billigt stof der kan bruges, så er glæden dobbelt så stor...
    :o) Karina

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...