8. jul. 2014

Sommermad

Forleden faldt jeg over økologiske æg i Føtex sat ned til 4 kr for 12 stk...så bliver det vist ikke billigere. Det var en dato-vare, men det er jo fint nok, når bare man bruger dem hurtigt. Det blev til en af vores yndlings sommerretter (som vi også kan finde på at servere til gæste-morgenmad). Serano skinke (eller en anden god lufttørret skinke) puttes ned i en silikone muffinform, 1 æg slås ud i hver form og et godt drys pebber - 200 grader i ovnen til æggene er næsten helt stivnet.
Tilbehøret var agurk fra planterne på terressen, ærter fra ugens grøntkasse (Buresodal.dk), tomat/forårløg-salat og grove scones. NAM!

6 kommentarer:

  1. Tak for et rigtig godt tip! Jeg plejer at lave æggemuffins (find fx en opskrift på bloggen: Paleolivet), men denne variant er da både fin og anderledes, så den skal helt sikkert prøves. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Og så tager den jo ca 3 minutter + tid i ovenen at lave!

      Slet
  2. Mums det ser lækkert ud. Jeg skal helt bestemt afprøve de muffins :-)

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...