25. jul. 2014

Stjernede shorts

Sidst jeg var forbi stofogstil lå der en lidt ringe rest på restebordet - den var syet sammen af to stykker og ret lille. Jeg tog den ikke - i første omgang... Efter at have været hele butikken igennem måtte jeg lige tilbage til restebordet, for at se om den stadig var der. For en ide var dukket op i mit hoved...og stumpen kom med hjem.
Det er hør i lyseblå med hvide stjerner. Ideen var shorts til Philip, hvor sammensyningen skulle bruges som detalje på benene... Størrelse 140 og pimpet med massere af orange detaljer. Kanten har fået lov til at stå flosset - lidt 80'er og lidt sejt! Det er min anden gylp - jeg lærte det jo hos Line da jeg syde Olivias nederdel. Båndet med basketbolde har jeg køb i LA og brugt før til Philips "første skoledag i første klasse bukser". Nøj, jeg er spændt på om Philip synes de er seje....

12 kommentarer:

 1. Rigtig smarte shorts - rigtig god ide med at bruge sammensyning som detalje!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og det var jo sammensygningen som fik mig til at købe stumpen...tror faktisk ikke at stoffet var kommet med hjem uden den.

   Slet
 2. Flotte deltaher - håber de bliver vel modtaget ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - han blev heldigvis glad for dem. Selvom han syntes de rå kanter var dybt mærkelige.

   Slet
 3. Er vild med detaljerne! :-)

  SvarSlet
 4. Superfine shorts - og godt udnyttet af et lille sammensyet reststykke. Elsker selvsagt det stjernehørstof og har det i begge farvekombinationer :-)

  SvarSlet
 5. De er bare super flotte - meget gennemførte :)

  SvarSlet
 6. Sikke en fed ide! Så kan en lille rest godt blive rigtig fin som et stykke tøj, så god ide!
  KH Micha

  SvarSlet
 7. Hvor ER de bare seje, virkelig gennemførte! :-) Orange er rigtig god til at pifte op, synes jeg. Håber drengen blev glad for dem :-)

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...