4. jul. 2014

Inventar til Baljebo

Selvom vi endnu ikke har underskrevet bygge-kontrakten endnu, så kan man jo godt komme til at købe lidt inventar.....Kan man ikke? Jeg er i al fald kommet til det - og har øjnene stift rettet mod endnu flere ting som vil give lige den stemning vi vil have i det nye Baljebo.
Baljebo version 2.0 er blevet så realistisk for mig efter mødet i mandags, at ting og sager ligeså stille begynder at dumpe ned i vores forhave ved hjælp af div webshops og fragtfirmaer. Elsker det! Og glæder mig så meget til vi ser huset begynde at vokse op af græsplænen.
Jeg er faldet over en sofa som rammer drømmen spot-on. Den stod syd for Århus...det er sådan liiiidt langt at køre for at kigge på en sofa der tidligst kan siddes i til næste sommer! MEN svigermor og bonus-svigerfar var i sommerhus ikke så langt derfra og kørte forbi for at kigge på den og tage billeder til mig. Og ups... eller vupti var den bestilt:
Sammen med sofaen får vi leveret 7 lamper - 3 til at hænge i kip i stuen/køkkenet og 4 til at hænge i kip i værelserne. Det er STORE lamper. 50 Cm i diameter. VI får både leveret nogle blå og nogle hvide, så må de blive hængt op som det passer best:
8 stole røg også med i handlen....Tja hvorfor ikke. Jeg kender dem og ved at man sidder godt i dem. At de er brugt passer os fint - så koster de nemlig ca det halve af hvad de koster fra ny:
Sofa, lamper og stole er fra JKoffice.

Og så er der de ting som jeg ikke har købt (endnu). men som nok bliver købt inden vi kan flytte ind.
Det er lidt dyrt, men nøj jeg synes det er fedt. Derfor er drømmen et skovby spisebord med plads til MANGE mennesker:
Og en gyngesofa må der også til - arkitekten har nemlig dimensioneret overdækningen på terrassen så "vi kan holde fest på taget". Sjov formulering, ikke? Men altså det betyder at der kan hænges alt det vi drømmer om af gyngesofaer, gynger og hængekøjer uden at det er et problem for konstruktionen. I like!
Tror det skal være denne her fundet hos havehobby.dk - medmindre der er nogen som har set en som er finere?

1 kommentar:

  1. Det må også være super at shoppe lidt inden så det ikke kommer til at se tomt ud når det er færdigt.

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...