16. okt. 2013

Efterårsferie 2013

Vi havde 4 dage sammen som familie, før den stod på arbejde igen for de voksne - Philip tog videre til farmor og Olivia til mormor. De 4 dage tilbragte vi på det sydlige Sjælland. Havde lejet et hus i Danland på Enø ved Karrebæksminde. Olivia havde valgt at tage sit lille dukkehus med på turen:
Hytten var udgangspunkt for at lege turist i Næsteved - en by som overraskede positivt med sin gamle bykerne. På turistkontorets hjemmeside kan man printe en skattejagt som gør at man kommer godt rundt og får oplevet det vigtigste. Dog var den helt tydeligt ikke opdateret, så nogle af opgaverne kunne ikke løses (huset spørgsmålet gik på var blevet bygget om, kirken var ikke åben om lørdag (og så er det svært at finde ud af hvad der er på højre altertavle, asv)), men alt i alt rigtigt godt.
Vi brugte også noget tid på at finde nogle GeoCashes - altid et hit!
Søndag tog vi til Go High på Kragrup Gods. Høje klatrebaner mellem træerne - og MANGE svævebaner....FEDT!!!!! Philip måtte pga hans alder (8 år) kun klatre den lysegrønne og den grønne bane - det gjorde han så 5 gange i alt. Robin tog alle 5 baner (lysegrøn, grøn, lyseblå, blå og rød). Olivia og jeg legede i skoven - næste gang vil jeg også op og klatre! Total hit. 6 timers leg i skoven og ingen af os kedede os på noget tidspunkt.
Det havde blæst rigtigt meget dagen før og nogle af svævebanerne havde været lukket, men vi var super heldige med vejret - tørvejr og kun lidt overskyet. Til frokost fik vi grill-selv brugere og KÆMPE pølser - det var også et hit. Selvom Olivia ikke måtte klatre (man skal være 7 år) så ville hun have hjælm på alligevel:

Philip var igen top-sej. Han er efterhånden vant til klatreseler og fangede ideen med sikringerne meget hurtigt. På prøvebanen før man bliver sluppet løs, var instruktøren behørigt imponeret over at han havde fanget teknikken.

 
Se, det ser jo ud som om at Robin bare hænger i udstyret og feder den...men i virkeligeheden er han i rimelig god fart på en svævebane...det nye kamera er bare supergodt til at fange "fuglen i flugten". Olivia nød godt af at der var hængt en gynge op i et laaaaaangt reb i et højt bøgetræ:
Dagen efter tog vi i Bonbonland. Selvom der var efterårsferie, så var der næsten ingen mennesker, så vi slap for at stå ret meget i kø og kunne prøve alt det vi ville:
 
Helt ok efterårsferie selvom den kun var på 4 dage (lør-tirs).


2 kommentarer:

  1. Hvor det dog lyder som om I har haft nogen dejlige dage "sydpå" :)
    Næstved er en rigtig hyggelig by med mange fine huse og gode butikker.

    Vi kunne da lige have mødtes i Bonbonland. Vi bor nemlig kun 1½ km. derfra :)

    SvarSlet
  2. Det var nemlig nogle dejlige dage! Og ja - det kan da være vi skal mødes næste gang.

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...