30. okt. 2013

3 julekurve

Jeg har leget! Leget med julestof, mellemfoer og knapper. Det er der kommet 3 julekurve ud af:
De er lavet på præcist samme måde, men de er alligevel blevet ret forskellige. Jeg har varieret stofstykkernes størrelse (dette kom helt af sig selv, da stoffet ikke var stort nok til at de kune få samme størrelse), højden på kanten (de to bagerste har begge kant på 10 cm og den foreste på 6 cm) og højden hvorpå knapperne er syet på (knapperne sidder længere ned på kurven bagerst til venstre og det giver de lidt sjove æsel-ører, hvor ørerne på de to andre står mere lige op i luften).
Ideen til kurvene har jeg fra et billede i Stofogstils katalog, men jeg har selv regnet dimensioner osv ud. Stofogstil har dem på et mønster, men jeg mente at jeg godt kunne regne den ud uden mønster.
Jeg synes faktisk at den med æselørene er ret charmerende. Som mellemfoer har jeg blot brugt en rest tynd fleece. Tror at jeg vil prøve at lave dem med en stiv tynd vlies istedet for at se hvor meget det ændre udtrykket.

4 kommentarer:

 1. De er meget charmerende synes jeg :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg kan ikke blive enig med mig selv om de er sjove eller "for meget".

   Slet
 2. Hvor er de søde!! :-)
  Jeg glæder mig til at se alle de fine ting du får lavet i november måned under "sy til din baby" :)
  Jeg deltager også selv, så håber jeg måske finder noget inspiration hos dig :o)
  Kh Sabrina / brineh.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg glæder mig også til en masse inspiration i november. Det skal nok blive sjovt. Og jeg fik syet knapper i de sidste ting i går, så NU er jeg klar til baby-november.

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...