1. okt. 2013

Alle nuancer af lilla

FÆRDIG! Helt FÆRDIG! Olivias tæppe (julegave) er endeligt færdigt! Det har ligget stille i flere perioder af et par uger - fordi min hjerne så småt døde af at kvilte det, fordi vi skulle holde fødselsdag for både Philip og Robin, fordi det sidste trin var at der skulle sys kantebånd på.... Jeg er stadig sådan lidt angst for kantebånd - selvom jeg lærte det da jeg var på kursus hos Frejval.
Olivias tæppe er syet af alle de nuancer lilla jeg havde i skabet - alt i fast bomuld. Bagsiden er orange fleece fordi jeg havde behov for at bryde det lilla - hvilket også er årsagen til det pink kantebånd.
Jeg er virkelig godt tilfreds - skønt, når nu det har taget så lang tid. Synes det fungere rigtigt godt. Jeg glæder mig til at give hende det - også selvom hun helt sikkert hellere vil have noget legetøj.....
Her er det spredt ud på den store dobbeltseng - det er ikke helt 2 meter langt, men næsten og ca. 1,3 meter bredt. Det passer dermed ikke som sengetæppe på nogen som helst størrelse seng, men det var heller ikke meningen - det skal være et hyggetæppe.

7 kommentarer:

 1. hvor er det et dejligt projekt... Smukt :)

  SvarSlet
 2. ih, hvor er det flot Julie. Og stort, det må have været noget af et arbejde

  SvarSlet
 3. ih, hvor er det flot Julie. Og stort, det må have været noget af et arbejde

  SvarSlet
 4. Wow, det er sindsygt flot! Sikke et stort stykke arbejde, men det er altså det hele værd når det så ligger sådan der :-)

  SvarSlet
 5. Så hyggeligt, håber hun bliver glad for sit hygge tæppe:)

  SvarSlet
 6. Nøj hvor er det bare et lækkert tæppe :)

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...