12. nov. 2012

Soveænder

Jeg ville gerne igen i år - støtte op om Frejvals initiativ med julegaver til indlagte børn. Jeg manglede bare den gode ide. MEN så mindede Pernille mig om Lis Paludans soveanden - og den var jo oplagt til formålet. Bogen/mønstret skal findes antikvarisk eller måske lånes på biblioteket. Jeg har syet 6 ænder - den med lilla elefanter adopterede Olivia straks og den med orange/lilla blade er til en kollega (ham med chilierne) som netop har fået en efternøler - men de resterende 4 ænder skal sendes mod OUH. Jeg skal bare lige have dem pakket ind i celofan:
De er syet i en (stor) stump gul velour (som har ligget i skabet siden jeg syede unisex babytøj fordi vi endnu ikke vidste hvilket køn Philip havde...) og diverse mønstrede stoffer for at gøre dem lidt forskellige.

Hvis du også vil være med til at glæde et eller flere Jule-indlagte-børn, så kan du nå det endnu - gaverne skal først være hos Frejval om en måned (senest)....tror også at jeg skal finde på et par ting til - måske noget til de store drenge.

2 kommentarer:

 1. Dejligt!
  De er søde dine ænder.
  Jeg er ikke nået helt så langt med at få produceret gaverne endnu. Men snart skal der rykkes!

  SvarSlet
 2. De er altså bare så fine :)
  Vil også forsøge at få lavet lidt til det gode initiativ :)

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...