26. aug. 2011

Udklædning II

Jeg har gravet i Philips udklædningskasse (en gammel træølkasse som er blevet malet og har fået hjul på...) for at finde de seje og ENKLE modeller som har kastet meget leg af sig.
Philips ridder-gaderode består (ud over div. købte sværd, skjolde og hjælme...) af to enkle kapper, en middelalder spidshue, en ridder dragt og en "rustning". Kapperne er syet i henholdsvis velour med en applikation på ryggen og i noget kinasatin foret med alm. foer-stof. Den blå ridder-dragt en meget enkel og piftet op med lidt sølvbånd. Middelalder spidshuen er en elefanthue der har fået forlænget "halsstykket". Rustningen har elastik både på skuldrene og i siden = den kan passes længe.
Jeg har også fisket hans drage-dragt og Robin Hut-dragten. Dragen er syet af en Ikea-plaid som han ikke brugte men som bare lå og flød. Bukserne er helt enkle tullebukser der har fået tilføjet drage-takker i siderne.
Robin Hut dragten har to veste og et par camouflage-bukser samt en hat. Det er alt sammen i fleece og syet i helt enkle basismodeller. Det er gjort Robin Hut agtigt med de applikerede blade - så kan man også bedre gemme sig i en busk når man leger at man er laaaaaangt ude i skovn....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...