31. aug. 2011

Drenge sleebee

Så har den fået huller...

Sleebeen er til en af Philips venner fra børnehaven...altså ikke til Lærke selv men til hendes lille kommende fætter. Fættes mor og far har selv valgt stof - deraf den labre retro-agtige kombination i brun babyfløjl og bomuld med printede biler. Begge stoffer er fra Stofogstil. Jeg har tilsat en applikeret bil, orange tittekanter og orange pyntesyninger. Jeg håber virkelig at den lever op til drømmene. Den er i hvert fald LÆKKER.

Det er ikke første gang jeg syer betræk til en Sleebee, men de to jeg har syet til Olivia var ikke den asymetriske model, så der måtte et nyt mønster til. Jeg ved godt at der er seje piger rundt omkring på nettet som syer uden mønster, men mit hoved får altså overblik ved at tegne et mønster og processen (og det gamle lagen der blev ofret) er godt givet ud.

Alle de originale Sleebee detaljer er medtaget og et par af dem er opgraderet rent håndværksmæssigt... bærepladen og dynerne er de originale.


3 kommentarer:

 1. Ikke at jeg ved, hvad en sleepee er (udover en sovepose), men den ser sørme proff ud!

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare fin. Har du måske en mønster som du vil dele?
  Mvh. Sofie
  Sofiepoulsen@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke noget mønster - det er en gammel original som jeg har vendt vrangen ud på og tegnet over på det nye stof.

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...