18. aug. 2011

20022 til drenge

Onion kalder selv deres mønster 20022 for et pigemønster.... Og ja, kjolen er jo nok ikke til drenge...men bukserne kan SAGTENS sys til drenge. Det kommer der lige et par eksempler på her:


Det er et mønster, hvor stof-valget betyder ALT. Alle de her viste 20022 bukser er helt plain. Ingen lommer og andre mønster forandringer. Dog har 4 af parrene fået tittekant.

Her kommer så et par eksempler på nogle modificeringer:


Denim bukserne i øverste hjørne med drage lommer: Her er mønsteret tegnet sammen så bagstykke og forstykke danner et helt bukse ben. Benet er så flækket så der fremkommer en sidesøm og i denne er lommen indsat.
De sorte og de grønne fleece bukser: Mønsteret er igen tegnet sammen og lommerne er blot syet uden på benet. Det grønne par har fået en sort kant i bunden.
Denim bukserne med flammer: Mønsteret er tegnet sammen og flækket til sidesøm som lommerne er indsat i. Der er påsat løs linning og flammerne er applikeret på det ene ben efter sidesømmen og lommen er syet.
Sort denim og graffitti: Mønsteret er tegnet sammen og flækket til sidesøm. Der er indtegnet lommer og benbue.
Lyseblå babyfløj med King og sportsstriper: Mønsteret er tegnet sammen. Båndet med sportsstriber er syet ned langs siden og king er applikeret på.
Røde cars bukser: Mønsteret er tegnet sammen og flækket til sidesøm. Der er "usynlige" lommer i sidesømmen og alle bilerne er applikeret på.

Og sidst men ikke mindst er der lige 2 par frisk fra maskinen:
Elefant bukser med sort fløjl i størrelse 1 år - fødselsdags gave til vores venners Isak.
Dino bukser og lyseblå babyfløjl i størrelse 3 år - fødselsdags gave til Isaks storebror Oskar.
Begge par bukser har fået ribkanter og er ½foret (altså ingen foer bag fløjlen) med tynd blød hvid bomuld.

3 kommentarer:

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...