2. sep. 2018

Isoli kjole med is på

Efteråret nærmer sig - og selvom Olivia godt kan passe de varme kjoler der blev syet sidste år, må der gerne lige suppleres med et par stykker til. Den første er syet i en lækker lodden (på bagsiden) isoli i PINK. Ærmerne er en interlock med print i SØLV. Grundlaget er dermed lagt for en succes....
Forstykket fik næst-sidste bid af is-printet (som jeg panik købte hos Albastuff, fordi jeg var NØDT til at sy til Gøjen i det....). Udnytter det til sidste stump.
Mønsteret er fra Ottobre 4/2016. De foreslår at den sys i en merino-stik....det lyder lækkert men er ikke en kvalitet jeg har på hylderne, så det blev isoli/interlock og det fungerer fint.
Halsen flaner lidt - men der er stort set ikke noget stræk i interlocken, så hvis Gøjen skulle kunne få kjolen over hovedet var halskanten nødt til at blive lidt længere end hvis det havde været en rib....
Størrelse 128.
...og så har jeg fået gang i Coveren igen efter at have haft besøg af "kjole-pigerne" som nærmest grinede af mig over at den stod i skammekrogen...Nogen gange skal man bare have et ordentlig los bagi....Det bliver jo så FINT når den er med i legen.

2 kommentarer:

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...