26. sep. 2018

Efterårs set med bling

Interlocken med sølv-bomber som blev brugt til ærmer på Isoli/Is kjolen er nu brugt op. Hvor var det nu jeg købte den? Det sidste blev klipppet op til forstykke/bagstykke på en sweatshirt + et par lidt løsere leggins. Hedder det leggins når de er lidt løse? Eller hedder det så jogginbukser? I dont know - I dont care.
Sweatshirten er syet efter sammen mønster som Isoli/Is-kjolen - jeg målte blot længden på et andet sweatshirt mønster og forkortede kjolen så den blev til en trøje. Lommer blev tilsat og den fik fuld pedal på coveren.
Sweatshirten er mega-vellykket. Den ønskede løse-efterårs-hyggelige pasform, massere af bling og detaljer. Matchende bukser - der som bonus også kan bruges sammen med Isoli/Is-kjolen.
LIKE!
Gøjens stivnede smil skyldes at hun har tabt den første tand.....og hullet efter tanden skal i øjeblikket med på ALLE billeder....

2 kommentarer:

  1. lækkert tøj og skøn pige. Mathias har stadig til gode at tabe sin første tand, det gør mig glad at han ikke er ene om at være "langsom" ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg var også mega lang tid om at tabe tænder - og det har begge unger arvet. Min tandlæge sagde "det skal du ikke være ked af - så holder de blivende tænder længere".....

      Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...