6. apr. 2015

Påsken i Baljebo

Åååhhh hvor har det været en god påske! Vi startede jo med regn og mudder men sluttede med højt solskin! Begge dele har uforståeligt nok sin charme når man er de lykkelige ejere af 1000 kvm mudder....
Manden med gravemaskinen mener stadig at grunden er lidt for blød, så vi venter...og imellem tiden har vi så haft tid til at se venner og familie - SKØNT og alt for sjældent.
Vi har også gravet en masse, lagt fliser, flyttet den varme balje...og...og...og...det føles virkelig som om at ferien har været nærmest 1 måned lang, på den fede måde.
Her er udsigten fra køkkenvinduet - altså om foråret, for senere rykker den sig jo mod vest.
Olivia legede "Modig" med en rød klovne-paryk og var overbevist om at hun lignede prinsessen fra filmen som hun rendte rundt i mudder og flyverdragt:
Olivia fik også stiftet bekendtskab med regnorme....de var sjove og lidt farlige:
Vi havde taget Philips stjernekikkert med i Baljebo og brugte 2 stjerneklare aftner på den. Det her er Jupiter:
Der lykkedes at finde lidt udsprungne grene i egen og naboens have, så de små påskeæg og de fine sommerfugle (junior--set fra Panduro) som Olivia lavede med mormor kunne komme på grene. Den står forresten på mit ødelagte avestykke, som nu er skilt ad og svigerfar har bortført bordpladen for at forsøge at reperare hjørnerne:
Ungerne legede med jord og mudder - og jeg opdagede hvor vigtigt det er med vaskemaskine og støvsuger....Når det er vådt har vi kæmpe mudderpøl og når det er tørt en kæmpe sandkasse:
Vi finder flere og flere ting frem fra lagerteltet og nu dukkede "stafeliet" op - Olivia tegnede og tegnede og tegnede.
Vi spiste påskefrokost med venner og lidt familie - Jonah havde meldt sig til køkken-tjansen mens vi andre kæmpede med mudder, grus, fliser og lidt beskæring:
Philip og Nikolai gik til den med spil på hemsen, Maja (vennernes "lille elefant på næsten 1 år) hyggede, vi var ved fjorden (og Philip, den skøre unge, var i...), Caroline invaderede det ene lille skrvebord med lidt quilling.
...og sidst men slet slet slet ikke mindst blev baljen flyttet til sin endelige postition. Det er så også kun 3. gang vi flytter på den og det er altså lidt af et arbejde hver gang!
Rengjort, nyt vand og opvarmet = vi kunne nyde 2 aftener med dejlig varme. Slet ikke en dårlig afslutning på Påskeferien.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...