7. apr. 2015

Fødselsdags gaver

Jeg har haft fødselsdag i påsken. Jeg blev lyv-og-tyve år gammel! Og fik totalt fede gaver! Se bare her!
2 nye sy sakse, 1 pen som forsvinder, en ny opsprætter (den får jeg naturligvis aldrig brug for....) og noget som jeg virkelig har manglet: 1 pincet med lys i til at tråde overlockeren med!
Nye nåle - det kan man jo altid bruge! Især den ene pakke er jeg spændt på: De er med 2 huller, dvs at man kan tråde 2 tråde igennem samtidig! Det skal jeg i al fald bruge til pyntesømme på bukser til Philip!
Den blå plastik ring er til spoler....jeg har et problem med undertråd...selvom jeg har små fine æsker, så karter de rundt og der hænger lange tråde ud af æskerne...nu kan jeg så prøve den her fancy ring.
Den her sybog stod på ønskesedlen.....
Philip havde snuppet quilling grejet og lavet et skilt! Rigtigt fint! Koen er en jeg ikke kunne stå for på et loppemarked for et par år siden...
 Nye lilla total lækre filt hjemmesko!
Ingen fødselsdag uden LEGO! De her fugle har jeg kigget på siden de blev lanceret - og nu fik jeg dem! De var sjove og hurtige at bygge. Den blå står på badeværelset i Baljebo, rødkælken i køkkenvinduet her hjemme og kolibrien har fået lov til at flytte ind på Philips værelse.
....og så fik jeg også et enkelt chokolade påskeæg....eller måske lidt mere end 1....men alle beviser er væk!2 kommentarer:

  1. Tillykke med fødselsdagen :-) og sikke mange skønne gaven :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Jeg er også vældigt fornøjet over årets gave-høst!

      Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...