8. aug. 2014

Sommerferie 2014 - Thurø

Sikke en fantastisk sommerferie med det helt perfekte vejr - eller næsten. Varmen har medført pålandsvind og dermed lidt rigeligt store bølger til at Philip syntes at kajakkerne var rigtigt sjove, men udover det har det jo været sommer i DK når det er aller bedst.
Jeg er lige blevet færdig med at kigge billeder igennem og I skal ikke snydes for et kig eller 3 på vores sommer.
Vi startede med at køre til Thurø. 3 nætter i telt på en virkelig hyggelig lille campingplads (Thurø Camping), som selvom den er lille havde alt vi behøvede og mere til. Det er en plads hvor man ikke hele tiden skal have penge op af lommerne - varmt vand, mooncars, Wifi osv er gratis - dejligt. Især når man er dankort-menneske og aldrig har kontanter. Varme anbefalinger herfra!
Campingpladsen ligger lige ud til Smørmose-strand med alt hvad man kan ønske sig af badestrand, minigolf, legeplads, en masse spil og selvfølgelig ishus - der brugte vi godt nok en del timer, når vi kom i land efter vores kajakture. Vi var på vandet 2 gange - perfekt ro-vand til en lille nybegynder.

På campingpladsen er der også en legeplads med noget for både de små børn og de lidt ældre - især den "nye" kompan serie for større børn hittede:
I gå-afstand fra pladsen ligger Thurø Næs - et rigtigt fint naturområde med både smuk smuk smuk skov og strandenge med køer. Vi gik en lang tur - næsten 6 km med klapvogn. Det kan ikke anbefales. Første del og sidste del af turen gik fint ad gode stier, men den midterste del var ved at tage livet af klapvognen som blev båret mere end den kørte. De største hits på gåturen var køerne, at bade og at gynge på reb-gyngerne som hang i træerne:
Hvis I tager til Thurø så husk at kigge forbi bageren - vi er HELT vilde med gulerodsbollerne og Olivia tiggede den støreste kyskage nogenside set:
Til allersidst vil jeg bare lige dele med jer hvordan det ser ud når en 8 årrig selv tager solcreme på....vi lader billedet tale for sig selv:
Den eneste tur vi tog væk fra Thurø gik til Svendborg og Naturama - så fantastisk at vi faktisk glemte at tage billeder....Begge børn var 100% opslugt af de udstoppede dyr.
Fra Thurø kørte vi videre til Saxild og Odense - mere om det imorgen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...