11. aug. 2014

Sommerferie 2014 - Baljebo

Sommerferie i Baljebo - det er jo her vi slapper af ovenpå alle de andre oplevelser i løbet af sommeren. I år har vi dog også arbejdet en del i haven - den skal gøres klar til at nedriveren overtager grunden 1. oktober... Vi har også haft gæster - mange gæster! Det er så skønt at have gæster i Baljebo. Afslappet og hyggeligt. De fleste gæster har været med både i og på fjorden (kajakkerne) og har også været en tur i den varme balje. Ungerne fandt også det lave gear og hyggede i skyggen under æbletræet med bøger og hånddukker.
 
Philip og jeg fik også afprøvet en ide - ligesom i ZOO indfrøs vi godbidder i store isterninger som ungerne så fik TIMER til at gå med at slikke på, hakke i og kæmpe for at få slikket ud...
Philip fik malet skilt til børnejunglen og vi fik samlet og ophængt den nye hængebro:
Philip fik også fældet endnu et træ med øksen og Olivia ville male legehuset så hun fik en pensel og en spand vand....Det blev malet MEGET grundigt:
Der blev trommet på alt tilgængeligt plastik, læst askepot med mormor, spist is, plukket blomster og vi vokse havde også lidt tid til at lege med et nyt kamera... Dejlig ferie - men nu er det hverdag igen og vi bruger billederne til at forlænge følelsen af sommer.
 

2 kommentarer:

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...