10. aug. 2014

Sommerferie 2014 - Odense

3. Etape af vores ferie fandt sted i Odense. Vi flyttede ind i en campinghytte i 3 dage på Odense City Camp. Virkelig god lille hytte med senge til de voksne og hems til ungerne.
 Vi havde 2 ting vi ville nå i Odense - Børnekulturhuset Fyrtøjet og Odense ZOO. Først travede vi fra Camping pladsen til ZOO - fin gåtur langs åen. Det var faktisk Olivias første tur i en ZOO og hun elskede det - især pingvinerne. Philips største oplevelse var at søkøerne spiste lige foran hovedet på ham:
Dagen efter tog vi i Funky Monkey Park. Normalt er klatretiden 3 timer....men pludselig begyndte de at lukke ned og ups vi havde været der i 6 timer!!! Alle 4 havde været oppe i træerne - Olivia og jeg på børnebanerne og Philip og Robin på alle banerne. SÅÅÅÅÅ fedt!

Sidste dag i Odense kørte vi ind til centrum - de er jo ved at ommøblere hele byen og lukke "hovedvejen", men der var masser af plads til parkering lige foran børnekulturhuset. Vi brugte et par timer på at lege i de forskellige små scener der er bygget og og prøve klæde-ud-tøj:
Bagefter gik vi ned i Munkemosen - der ligger en legeplads ligeoverfor der hvor turbådene bygger rede. Det passede perfekt med 1 times legepause inden vi skulle på "Eventyr på åen".
Så var det tid for vores sidste oplevelse i Odense - FANTASTISK tur med en dygtig fortæller (H.C.Andersen) og en masse børn som "spillede" eventyrerne på bredden når man sejlede forbi - super oplevelse for begge unger og ret hyggeligt for os andre.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...