2. jan. 2014

Mere nyt

Min anden bestilling er ankommet - fra stofkarsten.dk.
Fast bomuld. Bilerne skal på lommer til friske drenge. Køerne skal bruges til ballonbukser til Olivia og aberne....ååååhhhh aberne, dem måtte jeg bare have!
Jersey og interlock - hele molevitten til Olivia. Bortset fra noget af det med elefanterne - jeg er NØDT TIL at sy en lille dragt i de elefanter...til vores venners baby-pige som de kalder for lille-elefant her mens hun ligger i maven og de endnu ikke rigtigt kender hende.
Og endelig en SKØN bunke jersey - hele molevitten til Philip. OVERVEJER at prøve at sy boxershort til ham i den blå med bisoner.....Men jeg har ikke bred elastik og har ikke været så heldig at finde det endnu.

7 kommentarer:

 1. Uh, det ser godt ud! Jeg var også på stof-rov inden jul - håber bare der bliver tid til at sy noget af det. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo lige det med tiden. MEN hvis stoffet ikke var i hus, så var der jo ikke noget at sy af når tiden så pludselig var der...

   Slet
 2. Sikke en masse lækkert stof :) glæder mig til at se hvad du får ud af det. Jeg kunne også godt snart trænge til lidt stofindkøb

  SvarSlet
  Svar
  1. Trænger man ikke altid? I al fald bare lidt?

   Slet
 3. fantastisk, er en anelse misundelig på de 2 med stjerner.. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ingen grund til at være misunderlig....de var ikke specielt dyre....

   Slet
  2. tør dårligt, skal forbi stofdepotet om et par dage... Der kommer nok en del med hjem igen (Bunken bliver aldrig mindre)

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...