16. jan. 2014

Louisa - Puslespil

Jeg er forelsket! Forelsket i en kjole! En børnekjole! Eller rettere et mønster.
Jeg opdagede det allerede før jul, men men men men ak og ve. Mønsteret er et af dem man køber som PDF-fil og selv skal printe ud, klippe til og lime sammen....mig som HADER at tegne mønstre af. At skulle tillægge processen med at klippe og lime - det virkede uoverskueligt. MEN nu har jeg gjort det! Føj det var kedeligt. Og f***** om jeg så ikke havde nok stof til foeret i kjolen - så kunne ikke engang klippe den færdig!
 Men nu vil jeg vise jer hvem det er jeg har forelsket mig i.....hun hedder Louisa og er designet af Marte fra Compagnie M.
Billedet er fra Companie M
Groovybaby and mama aka Trine har også vist en rigtigt sød version af kjolen.
Billedet er fra Groovybaby and mama
Men den version som slog benene endegyldigt væk under mig var denne fra Velcome to the Mouse House:
Billedet er fra Velcome to the Mouse House
...og nuuuu tror jeg at I forstår hvorfor jeg er sådan lidt meget smålun på den kjole, ikke? Den har sååååå mange kombinations muligheder - og går helt op til størrelse 10 år. Jeg skal bare lige have fat i noget lilla poblin til foer - så får i min FØRSTE version at se, for jeg forudser at der vil komme mere end en!....og nævnte jeg at den har en KÆMPE lomme? Og knapper? Og lynlås? Og mulighed for rå mængder af tittekanter.....Love at first sight!

EDIT: Hvis du vil have fat i mønsteret, så skal du til Martes nye side: Her Hun flyttede domæne d. 16 januar 2014.

9 kommentarer:

 1. Den er SÅ fin! Jeg har også skævet til den et par gange. Det er også en god måde at få brugt lidt forskelligt fra lageret, hvis man da ikke lige løber tør for netop DEN farve, ik?! Jeg glæder mig rigtig meget til at se din første udgave.
  Ha en dejlig dag.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig FIN! Og ja jeg TROEDE at mit stoflager sagtens kunne klare sådan en bette kjole....jeg måtte så tro om igen, men nu er det coral chinz i hus - det må due som foer.

   Slet
 2. den er nemlig så fin - har også selv kigget på den mange gange. har dog ikke købt dem endnu. jeg synes det værste ved pdf mønstrene er at opbevare dem bagefter fordi de fylder så meget! ellers er det et fantastisk koncept :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lige foldet dem (købte også Mara blusen fordi jeg ville have den ærme kombination) og de fylder mindre ned jeg havde frygtet - men jo stadig mere end mønstre fra bladene.

   Slet
 3. ja med det billede er der da også en stor chance for jeg også må prøve kræfter med sådan en, det vil vist være noget af en udfordring for mig og mine evner :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså, der er en virkelig god vejledning med mønsteret - med billeder og det hele. Hvis du vælger en af de lidt simplere varianter, så tror jeg sagtens at du kan! Og de besværlige ting (lynlås f.eks.) kan man finde vejledninger til på Martes hjemmeside.

   Slet
  2. Har leget lidt med lynlås en 4-5 gange på Polly kjolen fra Stof2000 sidst blev den rigtig god, men lavede den på min helt egen måde, nok langt fra den rigtige måde. :o)

   Slet
 4. Den er fin, den kjole. Sjovt at se den i så mange varianter. Havde jeg en pige, så ville det være noget for mig. Sjovt du skriver det med pdf mønstrene...jeg synes det er hyggeligt at tape dem sammen. Gør det gerne for dig :-) ang opbevaring af mønstrene kom jeg lige til at tænke på om det ville hjælpe at printe på tyndere papir? Glæder mig til at se din version af kjolen!

  SvarSlet
 5. Den kan jeg li'.......mangler nogle små prinsesser at sy den til.

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...