12. jan. 2014

Det sidste af det nye

Min 3. bestilling er ankommet - og vasket...nu skal I bare se de vildeste lækkerier. Det hele er fra JNY.se. Det er 3. gang jeg bestiller der og 3. gang er (også) lykkens gang. ELSKER kvaliteten af deres stof. Først striber (af en eller anden årsag køber jeg ALTID striber hos JNY...).
Den nederste er en velour - det er et genkøb! Jeg har allerede syet en del til Olivia i den, og den holder bare i vask og bliver ved med at være piv-lækker. De to andre er jersey - er vild med farve kombinationerne og så er kvaliteten også her helt i top.
2 jersyer og en rib - det er tiltænkt ungernes juletøj 2014. Ved godt at det er et indkøb i god tid, men det kunne lige så godt ryge med, når jeg alligevel skulle betale porto. Sort til Philip og rød til Olivia - tror jeg nok, men planer kan jo nå at ændre sig et par gange inden det bliver jul....
Mere jersey! Skrald på farverne på stjernerne og pige-racerbilerne er jo slet ikke til at stå for. Den lyserøde/pink...hhhhmmmm tror nok at jeg tænker nattøj og den brune med blomster er til en gave (den rammer et stykke ved siden af min stil...).
Endnu mere jersey! Den blå med hvide bevægelig ting er til vennernes drenge. Luftballonerne - tjaaaaa, dem var jeg ganske enkelt NØDT TIL at have (tror det bliver en kjole til Olivia). Desværre er luftballonnerne lidt tyndere i kvaliteten end den "klassiske JNY" men stadig lækker. Den blå med vinterskov er den samme som jeg har haft i gul - den er SINDSYGT lækker, så den måtte jeg bare have mere af og så lige lidt svensk skov - her er det klart motiverne der trækker i mig.
SÅ! Ikke mere nyt stof - altså bortset fra det jeg mangler til fastelansdragterne....
8 kommentarer:

 1. Wauh, nogle lækre ting. Jeg må vist lige tjekke deres side ud :-) glæder mig til at se hvad du får lavet af stofferne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lækkert - jeg var ufatteligt lang tid om at lægge det sammen fordi jeg skulle kæle for det hele :-)

   Slet
 2. Hold da op en masse lækkert stof - må vist også tjekke den side :) kh Pia

  SvarSlet
 3. Hold op en lækker stak stoffer. Jeg tjekker da også lige deres hjemmeside :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ikke for at friste, men jeg synes vi skal unde os selv stof i ordentlig kvalitetn når nu vi bruger en masse tid bag maskinerne.

   Slet
 4. Sikke lækkert stof du har købt :) hvor har du handlet henne?

  Har kigget rundt på din blog, og hold da op noget lækkert tøj du syer. De er super fine de seneste kjoler du har lagt op :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så tror jeg selv jeg fandt det :) ærgeligt at de ikke havde mere af det turkise méd køretøjer

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...