20. nov. 2013

Lommelet etui til pusletasken

Det er jo super ofte at man lige står og har brug for en papirs-serviet - til at tørre en næse som løber, savl af hagen, is af fingrene osv. Derfor synes jeg godt at etuier til papirserviette kan gå som en babyting - jeg har da i al fald altid en i "mor-tasken". Jeg har syet 2 - en med grønne bånd til pynt og en helt plain:

4 kommentarer:

 1. :o) De minder mig om min barndom og min mormor.. jeg syede nemlig sådan en, dengang jeg var barn.. Den fik min mormor og den blev stadig brugt i tasken da hun blev 90 år...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også syet dem før - for mange år siden, da jeg var 9-10 år gammel syede jeg dem også som gaver. Men jeg genopdagede dem da jeg fik børn...til alle de fedtede fingre og våde næser.

   Slet
 2. Åh, sådan nogle har jeg også syet en del af. Elsker dem. Har dog fundet ud af, at det er smart, hvis stoffet lapper lidt over åbningen, så bliver papiret øverst ikke så namset, hvis det ligger lidt længe i tasken. (Ja, jeg har faktisk heldige perioder, hvor jeg ikke har brug for dem, men jeg har heller ingen babybørn - desværre)

  SvarSlet
  Svar
  1. Se det kom jeg så i tanke om EFTER at jeg havde syet dem her.... Altså kom i tanke om at det var sådan jeg plejede at lave dem for mange år siden.

   ....og så er det først lige de sidste par dage gået op for mig at det er dig, Malene ;-) som har Brombleberries - sjovt. Er du stadig aktiv i den blå skjorte?

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...