10. nov. 2013

Baby sengetøj

Et hurtigt sæt sengetøj i bomuld fra Jysk (tænk at man kan finde 5 meter bomuld på tilbud til kun 25 kr.....det er godt nok billigt sengetøj!):
Jeg syntes at stoffet var rigtigt sødt og kunne gå til både en lille pige og en lille dreng - så nu skal jeg bare finde på noget at bruge resten af stoffet til....
Det er et dynebetræk i 70*100 cm med trykknapper i bunden og et savleunderlag (40 * 90 cm, så stykket kan foldes rundt om madrassen i hovedenden) istedet for et pudebetræk.

10 kommentarer:

 1. Det er også rigtig sødt det stof... Af en eller anden grund har jeg bare ikke fået det købt endnu :0(

  SvarSlet
 2. Det er noget rigtig sødt stof ogdet er da også så billigt som det overhovedet kan være-
  God ide at lave sengetøj ud af det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er næsten skræmmende billigt! Jeg havde nok også syet sengetøj af det hvis det havde kostet det 4-dobbelte - er rigtigt glad for printet.

   Slet
 3. Det er rigtig sødt det stof. Herhjemme har vi præcis det samme sengetøj, bare i junior størrelse. Resten af stoffet har jeg lavet en sengerand af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk også gemt tilstrækkeligt af stoffet til en sengerand - men den er så stort et arbejde at jeg ikke syer den uden af have den kommende mor med i beslutningen, så det må vente lidt.

   Slet
 4. Det stof har jeg også liggende, men har ikke fundet et projekt til det endnu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror faktisk at jeg allerede har brugt det til ikke mindre end 6 forskellige ting - der kommer flere af dem i løbet af måneden.

   Slet
 5. Super sødt stof!
  - super til sengetøj!

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...