3. nov. 2013

Fra barnevogns ophæng til suttesnore

Så sparker vi baby-november igang. Jeg starter med at vise Olivias barnevogns ophæng som hendes mormor har lavet til hende da hun var lille. Det er filtfigurer, knytte-garn, træperler, små bamser og seleklips.
De har aldrig hængt på barnevognen, men på reolen som vi bruger til puslebord. Jeg måtte lige tage et billede inden de blev pillet ned. Tøsen er jo så stor at det er ved at være slut med puslebord. Seleklipsene bliver klippet af og skal genbruges til suttekæder til vores venners kommende bebs.
Mens jeg var i gang med kameraet inde ved puslebordet, så snuppede jeg også lige et billede af de figurer som Olivia har kigget på i 2½ år - det er HAMA-perleplader som Philip og jeg lavede til hende da hun stadig lå i maven. De er limet op på hylden over puslebordet med limpistol og har siddet så fint fast også selvom hun har både sparket og pillet ved dem.... Men nu skal de også ned.

4 kommentarer:

 1. Hvor er begge dele virkeligt fine... :0)

  Er det ikke trist at være nødt til at pille det ned?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Nej, jeg synes ikke det er trist. Det er jo starten på at min pige bliver en stor pige som kan mere og mere selv. Jeg synes det er skønt!

   Slet
 2. De er meget fine! Det er også lidt sjovt, for den uro med solen har jeg også lavet, dengang jeg ventede Lea - så kært gensyn! :-) Hvem ved måske jeg skulle gå igang med filt igen... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mor har også hygget sig gevaldigt da hun lavede dem - jeg er ikke så vild med filt. Altså det er jo let at arbejde med, men når det skal vaskes, så synes jeg det er lidt øv.....

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...