25. sep. 2013

Mere...mere....mere...må ha' mere

Jeg er "kommet til" at købe lidt mere stof.... For jeg manglede jo - eller noget.... Det er fra JNY som jeg har købt hos før og igen er jeg på ingen måde blevet skuffet!
3 gange striber - den ene velour og de to andre jersey.
3 jersyer - de lilla flamingoer var den direkte årsag til at jeg "kom til" at bestille. Jeg måtte simpelthen have det stof og jeg har mindst 10 ideer i hovedet til hvad de skal bruges til (men jeg må vælge for så meget stof er der ikke). Dinoerne har også lilla baggrund og det pink/lyserøde/lilla har jeg faktisk i faststof fra sidst, men måtte også havde det i jersey.
Endnu 3 jersyer. Den stribede er til Philip og de 2 andre er bare fordi jeg ikke kunne lade være....
Den sidste jersey og en stump rib - fordi jeg trænger til at sy lidt i gult og fordi jeg gerne ville teste JNYs rib.... umiddelbart er den ikke helt i top, sådan lidt løs i det, men jeg vil ikke dømme den endeligt før jeg har syet med den og den har været vasket en håndfuld gange.

4 kommentarer:

 1. synes det med rib kan være svært, jeg bruger gerne den fra stof og stil, synes det er den der holder bedst uden at blive hård og stiv i det som luksus rib fra stof2000.

  Hvor køber du ellers rib henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg køber rib der hvor jeg lige er når jeg mangler- eller der hvor jeg kan få en farve som jeg ikke har... Men nogen gange bliver man bare såååå skuffet og andre gange så virker det bare rigtigt godt. Jeg kan godt lide "luksusribben" men også den fra stofogstil som hedder ribjersey (eller noget i den stil).

   Slet
  2. Jeg køber primært den fra stof og stil, så samler jeg sammen og køber den del af gangen da jeg skal have det sendt.

   Den luksus synes jeg bare bliver så stiv og det er også hvad mine kunder meldte tilbage dengang jeg brugte den, men alle har været glade og tilfredse med den anden.

   Men ja der er meget stor forskel på kvaliteten, man skal i hvert fald se sig godt for når det er :D

   Slet
 2. Kan godt se at du ikke kunne lade være :) Men så ved du jo godt hvad du skal lave fremover :) Lækre stoffer - bliver meget misundelig :)

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...