13. sep. 2013

8 års fødselsdag

Vi har haft besøg af drengene fra Philips klasses i dag. 9 drenge i 3 timer - fuld fart på! Philips yndlings farve er i øjeblikket grøn, så der var dækket op med den farve:
Dugen er den transperante vinyl som altid ligger på bordet og under den en rulle bogbind fra Søstrene Grenes. Grønne servietter, sugerør og saft. Bollerne ligger klar ligesom lidt sundt gnav. Bollerne havde fået navn på:
Det er helt almindelige fødselsdagsboller, fyldt med et stykke pålægschokolade og pyntet med chokolade-glasur. Philip havde også sat "bordkort" på glassene - hvilket har den bonus effekt at alle hele tiden kan finde deres eget glas - masking tape og tush:
Næste programpunkt var byg-selv-lagkager.....oh my Go**... jeg frygtede at det ville blive et klister-helvede uden lige, men det var slet ikke så galt. Der var vanille-kagecreme, hindbær-flødeskum, alm. flødeskum, bananer i skiver, ananas, kiwi i skiver og næsten alt i pynt:
Drengene var virkeligt seje og gik op i at pynte. Enkelte fik smagt på noget de aldrig havde smagt før og nogle snaskede en del, men alt i alt var deres resultater rigtigt gode:
Der kom lys i og vi sang fødselsdagssang. Bagefter stod den på hekse-skattejagt. Vi havde gemt 5 ingerdienser rundt omkring i lokal-området og lavet kort udsnit til de tre hold, og så var det bare ud at finde Tudse-tis (æblejuice i stof flaske), Bænkebider-blod (vand + rød frugtfarve), skildpadde-tårer (vand i en lille flaske), tørrede edderkopper (kanelsukker)og sommerfugle-støv (vanillesukker). Alle ingredienser skulle afleveres til heksen som bryggede en trylledrik. Som beløning for hver ingrediens de hentede fik de en præmie fra en magisk præmie-sæk (en blyant, et viskelædder, en rulle tape, lidt slik osv.). Så var det tid til en rundkreds omkring den magiske cirkel (der hvor græsset er visnet efter badebassinet....) og drengene fik deres gaveposer og Philip sine fødselsdagsgaver:
Så gik vi på legepladsen og legede dåseskjul fordi det åbenbart er det drengene synes er sjovt lige i øjeblikket og så var det farvel-tid. Da alle var blevet hentet stjal Olivia min hekse-hat:
Robin støvsugede krymmel op, jeg fylde opvaskemaskine og min mor lavede en lille skattejagt til Philip - hans gaver fyldte nemlig så meget at de lå ude i hendes bagagerum...
Og så blev der åbnet et par gaver - resten får han i morgen i Baljebo når vi holder fødselsdag for familie og venner (og det er på den rigtige fødselsdag). De her gaver skulle bare åbnes her hjemme - det er nemlig et musikanlæg til hans værelse... Den lille pakke øverst er en bluetoth-dims som "flytter" musikken fra Philips tablet til forstærkeren (som gemmer sig i den nederste blå gave). Forstærkeren er min gode gamle NAD som bare har stået på lager, nu kommer den til ære og værdighed igen. Og mormors store farverige gave - det er højtalerne. Philip blev GLAD - og satte straks Shu-bi-dua på....

Vi fester videre i morgen i Baljebo!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...