19. apr. 2013

Så er det NOK!

Kan I så se at få jeres bagdele tilbage til forhandlingsbordet!!!!!

Det er så ufedt at være mor til en 7 årig som ikke har været i skole i en måned. Som SAVNER sine lærere og sine venner. Som bliver sur og tvær hvergang vi prøver på at få læst lidt eller regnet lidt - ikke fordi han ikke vil, men fordi det minder ham om SAVNET.
Vi er HELDIGE. Vi har bedsteforældre som træder til og hjælper - deriblandt 2 pensionerede skolelærere og en som er meget tæt på (hvor mærkeligt er det lige for ham at slutte sit arbejdsliv som lockouted?). Philips faglige udvikling er ikke i fare, men hans SOCIALE udvikling er. Den er også vigtig... Og det giver bare ikke det samme at hænge ud med bedsteforældre, forældre, forældres kollegaer, lillesøster og indimellem en legekammarat.
Det er ganske simpelthen NOK nu - tilbage til forhandlings bordet eller regerings indgreb NU, tak. Den latterlige lockout er absolut ikke i børnenes interesse....
Og hvorfår så et billede af to tommestokke? Flere årsager:
- Philip har vundet dem i Jem & Fix, han fik nogle skrabelodder udenfor Føtex og der var sørme gevindst. Nu kan vi så bruge dem i en alternativ Lockout matematik undervisning. Vi skal måle, snakke diameter, radius og måske endda vinkler...
- Tommestokke bor normalt på en værktøjsbænk.... hvor man bygger nyt eller reperarer noget. Det er jo det der skal til i denne fastlåste situation. Enten byg noget nyt og bedre op - skab grundlaget for vores kommende og forbedrede folkeskole ELLER skab små forbedringer på den vi har. INGEN får energi, virkelyst og lysten til at arbejde ved at blive låst ude - tag dog dialogen istedet. Jeg er sikker på at alle de mange dygtige lærere i hele landet har massere af forslag til forbedringer.

1 kommentar:

 1. Du har så ret!
  Jeg er tjenestemandsansat lærer, men savner elever kollegaet og forældre.
  Og så er jeg så træt af at blive hængt ud i offentligheden igen og igen.....på tal, der ikke er korrekte.

  Stop så den lockout, KL.

  Hilsen Kirsten

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...