24. sep. 2012

Legoland

Jeg er sååååå bagud med blog-indlæg. Arbejde og forberedelserne til Robins 40 år fødselsdag har vist trukket mine sidste ressourcer. Men nu har jeg en aften foran skærmen og den bruges på at tømme kameraet. Først skal I lige se et par skud fra Philips 7 års fødselsdag i Legoland. Han vidste ikke at både farfar og Birthe samt fætter og kusine + tante dukkede op - lige pludselig stod de der bare og han blev så glad! Han fik taget kørekortet i trafikskolen og havde i det hele taget bare to super gode dage. Vi overnattede på campingpladsen i en hytte - lidt luksus, men vi orkede ikke rigtigt teltet. Og det var en rigtig god løsning især fordi der jo naturligvis regnede....
Vi åd store is og jeg fik fornøjelsen af at tage de tre store unger i alle de forlystelser der drejede rundt....
 Olivia skulle slet ikke have været med - men mormor babysitter blev inviteret til stor fest, så Olivia fik alligevel lov til at komme med. Hun var meget glad for sin klapvogn og hyggede sig gevaldigt - også i campinghytten med hendes nye princesse duplo.
Og på to hele dage i Legoland kan man jo virkelig nå det hele - især når det er udenfor højsæsonen og køerne derfor er relativt korte.1 kommentar:

  1. Skønne billeder fra Legoland. Der er simpelthen ikke noget som Legoland: Supper forlystelser og en rigtig dejlig atmosfære. Vi elsker også at komme der.

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...