9. mar. 2012

Smock...uuuuhadada....

Jeg har konfronteret en af mine gamle rædsler....smock....jeg ved ikke hvorfor, men jeg har altid fundet alternativer istedet for at kaste mig ud i teknikken....men nu skulle det være. Kusine Viktoria har fødselsdag lige midt på sommeren og min ide er at hun skal have lidt smock'et sommertøj i gave. MEN jeg måtte jo hellere øve mig først. Så mit første smock-produkt er en sommerdragt til Olivia:
Se lige bort fra at pigen ikke kan stå stille....og at hun har en body på der sidder mildest talt elendigt ....og at der ikke er syet stropper på, på de billeder hvor hun har den på....og at den egentligt er for stor til hende...hvis det lykkes at se bort fra alt det - så er den da helt vellykket!
Stoffet er fra Jysk og jeg har valgt at sætte farvet elastik i som stropper - synes nemlig ikke at hun er stor nok til binde-stropper - heller ikke til sommer hvor dragten formentlig passer hende....

2 kommentarer:

  1. Har det fuldstændig som dig, bortset fra du nu er mere modig og har kastet dig ud i det og må jeg lige have lov at sige: DEN ER SÅÅÅÅ FIN!!!

    Fin ide med elastikken som strop, hvor har du købt farvet elastik henne?

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...