19. mar. 2012

L.A.

Første besøg hos mine nye amerikanske kollegaer. Spændende.

De første indtryk er mest fra turen i lejebilen (sjovt nok endte vi med en Rav4, altså en Toyota og ikke en amerikaner) fra lufthavnen til hotellet og videre til arbejdet.

Bag på en bil vi overhalede sad der klistermærker med "Couples for GOD".... på handicap-parkingspladsen ved hotellet holdt en åben, lav, lækker, smuk, misundelsværdig Mustang (tænkte på om det ville gå hjemme i jantelovs-Danmark)....jeg var propmæt efter 1/4 af den aftensmad der blev serveret på den gigantiske tallerken (samme størrelse som mit eget lagkagefad...) men maden var lækker (englehårs pasta med store rejer og citron sovs)...cubicles - altså sådan nogle små båse med en medarbejder i hver - mange cubicles i store lokaler uden vinduer (er glad for at min primære arbejdsplads er i DK).

Gad vide om der bliver bare lidt tid til at udforske området....

5 kommentarer:

 1. Jeg har givet dig en award - læs mere på min blog
  Hilsen SuperPrinsessen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg har stadig ikke lige fundet ud af hvad jeg synes om de der awards. Men dejlig at du synes om det jeg laver....skal bare lige finde ud af og jeg vil hoppe med på award-vognen....jeg tror jeg er lidt delt....

   Slet
 2. Jeg har givet dig en award - læs mere på min blog
  Hilsen SuperPrinsessen

  SvarSlet
 3. Er du vimmer jeg er misundelig. Trænger virkelig til at rejse.
  Håber du får lidt tid til at se dig omkring :).
  Rigtig god tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blev desværre ikke til ret meget. Det var 4 meget lange arbejdsdage - den dag vi gik tidligt (kl. 17.00) havde vi været der i 10 timer. Så hotellet og arbejdet har jeg set. Plus en bar, en sushi joint, en mexikaner og et seafoodsted. Vi nåede heldivis en sviptur til stranden ved Santa Monica (jeg havde aldrig før set the pacific ocean) - vi nåede derud 10 minutter før solen gik ned (den der dag vi gik "tidligt" fra arbejde). Og shopping har der slet ikke været tid til.
   Men jeg har mødt en masse skønne amerikanske kollegaer som jeg glæder mig til at arbejde sammen med!

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...